Monday funday #6

Hallo allemaal! Het is alweer tijd voor de 5e editie van Monday Funday! Het is een item wat ik waarschijnlijk wekelijks doe maar dat ligt er natuurlijk aan hoeveel ‘nieuwe’ dingen ik die week ontdekt heb of grappig vind.Vandaag heb ik weer een aantal nieuwe ‘ontdekkingen’ van afgelopen week! Deze week heb ik hoe vrouwen er echt uit zien in Victoria Secret badkleding, leuke man candy, leuke trailer en een leuke cover!

Artikel over Victoria Secret badkleding

Laatst zat ik op facebook te kijken en zag ik een interessant artikel langs komen op mijn overzicht, om het zo maar te noemen. Het trok gelijk mijn aandacht en ik was erg benieuwd.

Het gaat namelijk over Victoria Secret. (Wat je ook in de titel kon vinden) Het is zo dat iemand op het idee kwam om normale vrouwen in een outfit van Victoria’s Secret te krijgen. Iedereen wil natuurlijk er uit zien als de welbekende angels. Maar niet iedereen voelt zich zo geweldig in badkleding. Daarom hebben ze een eigen soort shoot gehouden voor vrouwen met een wat normale maat en sommige vollere vrouwen.

Ik vond het een goed artikel omdat het echt gaat dat, hoe dan ook, dat je gewoon geaccepteerd word! Dat het niet uit maakt hoe je er uit ziet, dat je niet het perfecte angel lichaam hoeft te hebben! Je kunt het artikel ook terug lezen. En ik ben benieuwd wat jij er van vindt!

Freddie van Icarly

Jullie kennen ongetwijfeld het programma op Nickelodeon genaamd Icarly wel. Ik zag laatst een foto voorbijkomen en ik zag ineens dat het Freddie uit Icarly was! Het is natuurlijk al een tijdje geleden dat de serie op tv is geweest. En iedereen word ouder dat is logisch, natuurlijk! Maar het blijft raar om ze dan zo anders te zien. Vinden jullie ook niet? Ik zag hem al wel eens in een vlog van de Shaytards en ik las dat hij verloofd is!

<blockquote class=”twitter-tweet” lang=”en”><p lang=”en” dir=”ltr”>I refuse to believe this is Freddy from iCarly <a href=”http://t.co/gsbNzDRGiU”>pic.twitter.com/gsbNzDRGiU</a></p>&mdash; Lady Boners (@_LadyBoners) <a href=”https://twitter.com/_LadyBoners/status/613753816794664960″>June 24, 2015</a></blockquote>
<script async src=”//platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script>

Ja, ik wil! 

Er is weer een nieuwe Nederlandse film op komst! Een soort romantische komedie.

In Ja, ik wil! ontmoeten we Roos (Elise Schaap), een mooie, leuke, succesvolle vrouw van begin dertig. Steeds als ze begint te dromen van een huwelijk, wordt ze gedumpt. En dan wordt ze ook nog eens uitgenodigd op de bruiloften van haar exen (o.a. Jeroen Spitzenberger) en best friend forever (Thomas Cammaert). Om zichzelf niet te laten kennen, neemt ze haar jongere stagiair Daan (Martijn Lakemeier) mee naar alle ceremonies. Ze raakt veelvuldig verzeild in gênante situaties en valt prompt als een blok voor de charmes van een aantrekkelijke arts (Thijs Römer). Men zegt wel: “Van een bruiloft komt een bruiloft, maar is hij de ware Jacob tegen wie ze “Ja, ik wil!” zal zeggen?
Ja, ik wil! draait vanaf 15 oktober in de bioscoop!  En ik heb hieronder een trailer die je kunt bekijken!

Flashlight cover

Ik heb natuurlijk al eens verteld over mijn liefde voor de pitch perfect films. De filmtrack vond ik ook erg leuk en een mooi liedje! Nu heeft Youtuber Bethany Mota (die er ook fan van is!) een cover gemaakt van het liedje genaamd Flashlight. Ze geeft blijkbaar haar zangcarriere ook een begin. En dat met hulp van Kurt Hugo Schneider. Ook geen bekende van Youtube! (wel dus) Ik vind dat het ze het heel goed doet en ze heeft een mooie stem.

Wat vind je van deze nieuwe ontdekkingen?

xo, Tamara

tamaraeleonora

Je kan me ook volgen op Bloglovin! Maar ook op andere social media:

TWITTER: tamaraeleonora_  (klik hier)

INSTAGRAM: tamaraeleonoraaa (klik hier)

Advertenties
Monday funday #6

2 gedachtes over “Monday funday #6

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s