Summergoals 2015

Hallo allemaal! Vandaag wil ik het is hebben over het hebben van doelen in de zomer. Ik denk dat iedereen wel een paar doelen heeft om te doen in de zomer. Een soort dingen die je van je zelf vraagt om te volbrengen. En natuurlijk hoor ik daar ook bij. En die dingen deel ik vandaag met jullie!

Ik heb namelijk ook zo’n lijstje en daar staan ongeveer 10 dingen op. Natuurlijk deel ik die met jullie en vervolgens werk ik het ook punt voor punt uit!

Mijn lijstje is namelijk zo:

1 leuke dingen doen met andere mensen

2 gezonder eten

3 meer te sporten

4 heel veel boeken lezen (denk aan 50 of 100 boeken lezen)

5 Meer activiteiten buiten doen

6 Genieten van de zon

7 Genieten van de tijd die ik nog in Nederland heb

8 Heel veel films en series kijken

9 Beginnen met een kleur boek

10 Opruimen!

Snapchat-3902048398025857322

1 Leuke dingen doen met andere mensen

Dan doel ik natuurlijk op met vriendinnen. Ik merk namelijk dat ik tijdens de schoolweken niet veel tijd aan andere mensen heb besteed natuurlijk wel aan de allerbelangrijkste mensen maar de mensen die daarom heen staan niet echt. Dat is natuurlijk iets wat ik wel wil verbeteren. En daardoor wil ik dus meer leuke dingen met die mensen gaan doen!

2 Gezonder eten

Dat kan je natuurlijk ook wel verwachten want als je de diaries van afgelopen donderdag hebt gelezen zie je dat er best veel ongezonde dingen voorbij kwamen. Ik weet van mezelf dat ik best gezond kan eten maar het is gewoon zoveel chiller om iets lekkers te nemen! Dus we gaan het zien deze zomer!

3 Meer sporten

Het is natuurlijk zo dat je in de schoolweken gewoon niet altijd aan zulke dingen toekomt. En vooral door vervelende roosters kan het zo zijn dat je eens een keer moet overslaan. Maar gelukkig overkomt je dat niet zo snel in de zomervakantie. Omdat je dan gelukkig meer tijd hebt en meer tijd kan vrij maken. Dus vandaar! En ik heb het gevoel dat sinds ik met krachttraining ben begonnen dat mijn lichaam wel wat verandert!

4 Heel veel boeken lezen (Denk aan 50-100)       

Ik ben namelijk echt een fan van boeken lezen. Ik ging vroeger bijvoorbeeld altijd naar de bieb om weer 5 boeken te lezen die ik dan in 1 of 2 weken gewoon uit las. En meestal waren het dan ook nog van die best dikke boeken. En aangezien ik van plan ben om veel te gaan zonnen en je in de zon meestal iets te doen moet hebben. (slapen kan natuurlijk ook!) En ik heb nog veel boeken op mijn lijstje staan dus dat word leuk! Willen jullie er allemaal reviews van zien?

1142

5 Meer activiteiten buiten doen

Het is namelijk zo dat ik niet echt een buiten persoon ben. Bij sims kan je toch altijd invullen bij persoonlijke eigenschappen ‘natuurliefhebber’? Nou dat ben ik dus totaal niet. Ik verkies bijna altijd activiteiten die binnen zijn denk aan gewoon thuis of de bioscoop. En dat mag ook wel eens veranderen. Het lijkt me namelijk wel eens vet om te picknicken langs het water. (Heel random dit)

6 Genieten van de zon

Want je weet het maar nooit in Nederland he! De ene week regent het dagen achter elkaar en de andere week is er weer een hittegolf. Dus geniet er van als de zon zich weer laat zien want voordat je het weet zit je weer in de sneeuw, dikke winterjassen en koppen thee of chocolade melk.

Snapchat-1950453190427678687

7 Genieten van de tijd die ik nog in Nederland heb

Jaja, je lees het goed. Ik ga namelijk voor een paar maanden stage lopen in het buitenland. Ik ben ook van plan om alles vast te leggen doormiddel van foto’s en misschien wel filmpjes! Who knows?! Maar dus de paar weken dat ik er nog ben wil ik nog wel even genieten.

8 Heel veel films en series kijken

Tijdens schoolweken zijn de dagen en nachten natuurlijk niet zo lang dat je kan doen wat je wilt en wanneer je dat wilt. En ik ben echt een fan van films en series kijken. Ik heb altijd zo erg dat ik zoveel wil zien maar dat ik geen tijd genoeg heb. Nou nu dus wel! Dus naast het bloggen ook lekker veel series kijken!

9  Beginnen met een kleurboek

Mijn moeder kwam een paar weken geleden ineens met het idee dat er een kleurboek is met lijntjes verbinden. Ja klinkt best kinderachtig eigenlijk maar ik vond het wel leuk! Dat deed ik als kind zijnde best veel en het lijkt me leuk om dat gewoon op vakantie te doen. Hetzelfde met gewone kleurboeken! Echt leuk om alles heel mooi in te kleuren! En je moet er nog geduld voor hebben ook!

10 Opruimen!

Het is namelijk zo dat mijn kledingkast echt een opruimbeurt kan gebruiken. Het is gewoon echt een zooitje en er ligt zoveel wat ik niet aantrek. Ook heb ik een hele bak met zomerkleding onder mijn bed liggen waar ik echt helemaal niks meer mee heb. Dus ik zeg opruimen en tijd voor een nieuwe garderobe!

Wat vind jij van dit artikel? Heb je zelf ook een aantal doelen voor in de zomer?

xo, Tamara

tamaraeleonora

Je kan me ook volgen op Bloglovin! Maar ook op andere social media:

TWITTER: tamaraeleonora_  (klik hier)

INSTAGRAM: tamaraeleonoraaa (klik hier)

Advertenties
Summergoals 2015

5 gedachtes over “Summergoals 2015

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s