Boektober! Boekreview 3: Katie Fforde – Trouwplannen

Hallo allemaal! Het is tijd voor een nieuwe review reeks. Zoals jullie weten heb ik meegedaan aan Boektober en had ik in een eerder artikel beloofd om alle boeken nog even een voor een te noemen. 

Katie Fforde: Trouwplannen
Samenvatting

Sarah Stratford is een weddingplanner met een geheim: ze gelooft niet in de liefde. Althans, niet voor zichzelf. Ze heeft het bovendien veel te druk voor een relatie, want over twee maanden moet ze op één en dezelfde dag twee bruiloften regelen: de belangrijke en opvallende bruiloft van een beroemdheid en de bruiloft van haar zus, die wel een heel eisenpakket heeft maar geen budget. Gelukkig kan Sarah rekenen op de hulp van haar vriendinnen Elsa, een verlegen maar geweldige ontwerpster, en Bron, een getalenteerde kapper. De drie vrouwen steken al hun energie in het werk en er blijft geen tijd over voor romantiek of liefde. Maar terwijl de bruiloft(en) van het jaar steeds dichterbij komen, blijkt de liefde toch minder voorspelbaar dan gedacht.

Mijn mening

Ik vond het echt een geweldig boek! Vanaf de eerste paar hoofdstukjes tot het einde heb ik heel blij gelezen! Heeel tof en een leuke sfeer, goed verhaal en de verhaallijnen waren ook leuk en duidelijk. En het tintje Engels vond ik ook erg schattig! En het is ook nog is vertaald. Dus ik geef het een 8.5/10. 

books-1421560-1280x1280

Advertenties
Boektober! Boekreview 3: Katie Fforde – Trouwplannen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s