Boektober! Boekreview 4: Rachel Gibson – Gezocht

Hallo allemaal! Het is tijd voor een nieuwe review reeks. Zoals jullie weten heb ik meegedaan aan Boektober en had ik in een eerder artikel beloofd om alle boeken nog even een voor een te noemen. 

Rachel Gibson: Gezocht

Samenvatting

Iedereen in Lovett, Texas weet dat Sadie liever het stadje verlaat dan dat ze aankomt. Nu is ze terug met een knappe, gespierde vreemdeling aan haar arm, maar in Sadie’s opinie is een vreemde nog altijd beter dan de losers waarmee ze eerder uitging…

Vince Haven heeft zijn spieren te danken aan uren keiharde training voor zijn werk als Navy SEAL. Het plan is om een bliksembezoek te brengen aan zijn tante, maar voordat hij zijn biezen weer kan pakken, doet zijn tante hem een aanbod dat hij niet af kan slaan. Misschien is het toch niet zo’n slecht idee om een tijdje in Lovett te blijven… En misschien is hij wel de redder waar Sadie zo naar smacht!

Mening

Ik vind het echt een geweldig boek. De personages zijn leuk, het verloop is leuk. Een heerlijke chicklit en ik geef het dan ook een 8,0/10,0! Ik heb echt genoten van het boek! Zeker een mustread.

books-1421560-1280x1280

Advertenties
Boektober! Boekreview 4: Rachel Gibson – Gezocht

2 gedachtes over “Boektober! Boekreview 4: Rachel Gibson – Gezocht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s