Boektober Boekreview 5: Graeme Simsion – Het rosie effect

Hallo allemaal! Het is tijd voor een nieuwe review reeks. Zoals jullie weten heb ik meegedaan aan Boektober en had ik in een eerder artikel beloofd om alle boeken nog even een voor een te noemen.

Graeme Simsion – Het rosie effect

Samenvatting

De autistische Don Tillman doceert genetica aan de universiteit. Hij is superintelligent, kan geweldig koken en is op zoek naar een vrouw. Door zijn sociale onhandigheid is hij echter nooit verder gekomen dan een eerste date. Met behulp van een zestien pagina’s tellende vragenlijst hoopt hij zijn perfecte partner te vinden.

Dan komt Rosie Jarman in zijn leven: verre van perfect, maar wel intelligent en mooi. En ze is ook op zoek naar haar biologische vader – een zoektocht waarbij Don haar misschien zou kunnen helpen.

Mening

Ik weet niet zo goed wat ik van het boek moet vinden. Misschien is het zo dat ik het toch niet zo goed heb gelezen maar bijvoorbeeld bij de samenvatting al dan denk ik heeft ze ooit gezegd dat ze echt op zoek gaat naar haar biologische vader? En het verschil in de tijd was ook een beetje apart. Dus ik weet niet, misschien moet ik het nog een keer lezen ofzo.. Het is gewoon anders dan ik had verwacht .6,5/10,0.

books-1421560-1280x1280

Advertenties
Boektober Boekreview 5: Graeme Simsion – Het rosie effect

6 gedachtes over “Boektober Boekreview 5: Graeme Simsion – Het rosie effect

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s