Leuke thuisfilms

Bron foto

Hallo allemaal! Het is weer tijd voor een nieuw artikeltje en het lijkt mij ook leuk om een paar leuke films te delen voor als het slecht weer buiten is of het is koud en je wilt gewoon lekker op de bank liggen met een dekentje en warme chocolade melk. 

Seat fillers

De film gaat over de arme Derrick die een opleiding tot advocaat heeft gedaan maar nog geen werk heeft gevonden. Daarom gaat hij wel eens voor het geld zogenaamd plaatsen vullen bij leeg publiek samen met zijn beste vriend. Dan ontdekt hij tijdens een werkavond een mooie zangeres die hij wel wat vind.. en laat zij ook geintresseerd zijn. Een leuke feelgood film!

 

 Chocolat

Het vertelt het verhaal van de jonge moeder Vianne Rocher die met haar dochter Anouk aankomt in het fictieve Franse dorpje Lansquenet-sous-Tannes. Daar opent zij de kleine chocolaterie La Céleste Praline. Viannes chocolade verandert door haar magie het leven van de dorpelingen. Een leuke film over chocolade!

 

You’ve got mail

Kathleen Kelly (Meg Ryan) is de eigenaresse van een kleine boekhandel, genaamd ‘The Shop Around The Corner’, die ze heeft overgenomen van haar moeder. Joe Fox (Tom Hanks) runt daarentegen het bedrijf van zijn familie, een grote winkelketen genaamd ‘Fox Books’. Wanneer Fox Books uitbreidt naar het westen, dreigt het The Shop Around the Corner te verdringen. Kelly en Fox vechten daarom een verhitte strijd uit. Wat ze allebei niet weten, is dat de opbloeiende romance die ze ondertussen achter schuilnamen beleven via de e-mail, met elkaar is. Een hele leuke film voor de feestdagen!

images

En dan ook twee leuke films die ook leuk zijn om met het gehele gezin te kijken en de vooral met de feestdagen!

Are we there yet

Een man die verliefd word op een vrouw die twee kinderen heeft en hij vervolgens de grote taak krijgt om haar kinderen af te leveren aan de andere kant van Amerika. Heel leuk en wintergevoel!

Annie

Iedereen kent het verhaal wel over Annie, het weeskindje uit een huis. Maar dit keer is het in een modern jasje gestopt en is Annie bij de president ingetrokken maar dan ineens komen haar echte ouders haar ophalen. Erg leuk en echt voor de gehele familie!

Dit waren mijn aanraders om met de koude dagen te kijken! Hebben jullie nog leuke aanraders! Liefs, Tamara.

Advertenties
Leuke thuisfilms

2 gedachtes over “Leuke thuisfilms

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s