Aanraders vlogmas

Hallo allemaal!Vandaag is het weer tijd voor een leuk, nieuw artikeltje! Het is namelijk zo dat de maand December alweer is aangebroken. En eigenlijk is dat mijn favoriete maand en met name omdat heel Youtube dan weer ontpopt!

Ik heb een aantal favorieten die ik dus deze maand extra volg. Het zijn een aantal Nederlandse maar ook Engels of Amerikaans. Die wil ik graag met jullie delen!

Claudia Sulewski

Deze Youtuber heet dus Claudia Sulewski en eerlijk, ik vind haar de beste Youtuber bij vlogmas! Haar video’s zijn sowieso al om door een ringetje te halen maar bij vlogmas is het zo leuk en vermakelijk om haar vlogs te kijken, haar leven is of lijkt zo leuk! En haar editingskills zijn ook echt tof. Een hele grote aanrader!

Lexielombard

Dit is een van de huisgenoten van Claudia en ook een goede vriendin. Haar vlogs zijn ook leuk om te kijken omdat het vanuit een andere kant van de vriendengroep is en ook probeert ze een gezonde leefstijl te creeren wat ook leuk is om te zien!

morning-work_385-19323115

Allthesegamez

Allthesegamez bestaat uit twee vrienden (Bo en Roy) ie houden van gamen. Ze zijn erg grappig en ook doen ze jaarlijks mee aan Vlogmas en dan geven een kijkje in hun leven! De ene dag zie je Bo vloggen en de andere dag Roy!

 

Tara Michelle

En deze vlogger genaamd Tara vlogt al dagelijks maar noemt haar vlogs in December dus Vlogmas! Ook erg leuk!

Zoella

Zoella is al een hele bekende Youtuber en ook zij doet elk jaar weer leuk mee! Het voordeel bij Zoella is dat haar video’s altijd lekker lang zijn, rond de 20/30 minuten.

Dit waren mijn favoriete Youtubers tijdens Vlogmas. Kijk jij ook vlogmas en wie zijn jouw favoriete dan?

Liefs, Tamara

 

Advertenties
Aanraders vlogmas

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s