En hoe ging het verder..

Hallo allemaal! Dat is lang geleden zeg.. Ik heb al een tijdje niet meer geblogd, er kwamen natuurlijk nog dingen online die ik had ingepland voor eind december. 

Maar ondertussen ben ik thuisgekomen van mijn 4,5e maand lange stage in Suriname! En wauw wat was dat koud zeg!  Om precies te zijn kwam ik 29 december terug, het viel wel nog mee met de kou, aangezien het nu -2 is, al was het dan 7 graden maar met het verschil van 30+ graden was het wel even moeilijk. 

Dus toen werd het oud & nieuw en had ik nog een erge jetlag dat ik niet zoveel heb gedaan en vooral lekker geslapen. 6 januari was het weer zo ver om naar school te gaan, maar sindsdien merk ik dat ik niet zo goed in mijn vel zat en veel down momenten had. Ik merk dat dat nu minder is maar het is nog niet helemaal weg helaas, ik hoop dat als ik het bloggen oppak het weer een stukje beter gaat. 

Dus i’m back! Ik heb lang overwogen om een stukje te schrijven maar I did it! Mijn laptop is ook weer gefixt dus ik ga dit weekend weer flink bloggen denkik.. En anders de week er op, maar dan weten jullie dat er iets aan gaat komen ❤

Liefs en tot snel, Tamara 

 

Advertenties
En hoe ging het verder..

2 gedachtes over “En hoe ging het verder..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s